Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Tooquick

Valack, född 2009, SWB

Qvicken som denna fina valack kallas till vardags är precis fyllda 7 år och ligger ganska bra med i sin utbildning. Han är tävlingsklar Msv B och har påbörjat träning med piruetter och serier.

Han ägs av en utav mina elever som köpte honom utav uppfödaren under föregående år, de vill nu sälja honom igen då de vill köpa en läromästare till den 16-åriga dottern.

Qvicken är verkligen en trevlig och snäll individ i all hantering, men han kräver en rutinerad ryttare i ridningen och som alla yngre hästar tydliga ramar och direktiv.

Denna kille har hunnit tävla en del, med sin första ägare visades han på treårstestet och då hade han, 8 8 7 7 9 9, och i hoppning 10 10. Under hans 4års säsong kvalade han på 83% och under finalen i Flyinge blev resultatet 76,4%. Året efter gick han 5års-programmen på 72,2%.

Den nuvarande ägaren har bla startat två MsvC på 60,85% & 63,08%.

Nuvarande ryttare tränar honom även en del utomhus – vilket går bättre och bättre för varje gång, trots att han var väldigt spänd vid ridning utomhus när han kom till familjen. Under början av 2016 har Qvicken både varit ute och galopperat i snön och även fått hoppa lite under ryttare, för att uppnå en lite mer varierad träning, vilket har gått bra!

Qvicken har en stark personlighet och funkar troligen bäst med en ryttare som har mycket unghästvana, men med rätt ryttare kan han gå väldigt långt då han har tre fina gångarter och trivs med att arbetas i de svårare rörelserna.

Maila sanna@sannanilssondressyr.se för mer information.

e: Quaterback ox, u: Daytona Beach, ue: Beach Boy

Uppfödare: Britten Thörnblad och Ann Stigberg

/Sanna Nilsson

Fler hästar

djufwanas_benjamin
Djufwanäs Benjamin
bens_little_fighter
Ben’s Little Fighter
kracks_belle_sn
Krack´S Belle SN
lundby_dahlia
Lundby Dahlia