Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.
Om oss

Om oss

Sanna Nilsson Dressage AB

Ett hästföretag som bedriver verksamhet för utvecklingen av hästar och människor inom framförallt dressyrsporten.

Företaget drivs av dressyrryttarinnan Sanna Nilsson. 

Kontakta oss

Vi arbetar med att förbättra både hästar och ryttare inom dressyrsporten. Kontakta oss idag.

ANLÄGGNINGEN

Kontakta oss ang. hästar

Sanna Nilsson, 073 396 71 56, sanna@sannanilssondressyr.se

Skriv ett citat om oss

OM SANNA NILSSON

Sanna är född 1991 och har ridit sedan hon hon var 7 år gammal. Hon fick sin första ponny år 2002. År 2005 startade hon sitt första SM och har sedan dess deltagit i totalt 12 svenska mästerskap. Som bäst placerade sig Sanna och hingsten Melvin C på 3:e plats år 2009. Ekipaget startade även på Nordic/Baltic Championship samma år och tog där silvermedalj både individuellt och med det Svenska laget. Efter den prestationen blev de uttagna till Europamästerskapen en månad senare, där de tog sig till final och placerade sig tillslut på en hedersam 11:e plats.

År 2012 ingick Sanna tillsammans med hästen Go Dutch III i landslaget för Young Rider och fick representera Sverige på EM i Schweiz, de gick till final i otroligt hård konkurrens och placerade sig som 12:a individuellt! Under 2012 vann hon tillsammans med Go Dutch III även en stor internationell tävling i Saumur, Frankrike!

Som U25-ryttare har Sanna nu tävlat framgångsrikt både i Sverige och internationellt, de största framgångarna tog hon med hästen Lennox under 2016. Denna säsong blev ekipaget utaget till EM där de var med och tog en historisk bronsmedalj med det Svenska laget och placerade sig på en 13:de plats individuellt! Strax efter EM fick ekipaget även äran att represtera Sverige i Aachen där de tog en 5:e plats i U25 Grand Prix! 

Målen hon har för de närmaste åren är att höja sina personliga resultat i Grand Prix och därigenom kvala till flera SM för seniorer och få tävla på fler och större internationella tävlingar! Denna unga ryttarinna jobbar även hårt för att fortsätta bygga upp en framgångsrik verksamhet i den fantastiska anläggningen utanför Eskilstuna!

Skicka ett meddelande

Vänligen fyll i ditt namn, e-postadress, ämne och meddelande i formuläret nedan.