Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Rusalka

Sto, ca 163 cm i mkh, f- 05, SWB e: Sivano ue: Flower Dream xx.

Rusalka är en väldigt snäll och trevlig individ som älskar att bli ompysslad och att arbeta! Hon har tre bra och jämna gångarter och kan därför göra sig bra som dressyrhäst, men eftersom vi anser att hon har talang och enorm glädje inom hoppningen så har vi valt att visa upp mestadels detta i dagsläget. Hon hoppar allt man ber henne om med stor glädje och fin teknik, är väldigt ivrig och söker hela tiden efter nästa hinder!

Men hon är verkligen en fantastisk allround häst så ryttaren som köper henne kommer att få en kompis som har potential och vilja till båda grenarna. Utbildad och tränar LA/LA.

Hon är lite tävlad pga av nuvarande ägares ointresse (vilket är ägaren sedan 2 årsålder), men har skött sig med den äran under de tävlingar som de genomfört.

Rusalka har inga olater, utan är snäll i all hantering vid tex klippning, skoning och hon lastar sig själv. Hon är även frisk och skadefri, dock under en ”igångsättningsperiod” för tillfället, efter en sommar på bete. Men hon får bättre och bättre kondition för var dag som går och är nog ganska snart tillbaka och redo för en ny tävlingssäsong!

Då detta är ett sto med ett fantastiskt stabilt och tevligt psyke och med en väldigt fin stam (havsyster med högaktuella Deja) så skulle hon även göra sig bra inom aveln nu eller i framtiden.

Denna fantastiska tjej letar nu efter en ny ägare som vill ta vara på hennes kvalitéer och ägaren ser gärna att hon kommer till en ryttare med ambitioner!

Snabb och smidig affär är viktigare än pris.

Rusalka säljs av sin ägare (privat person) med hjälp av Sanna Nilsson Dressyr AB.

För mer information kontakta Sanna via mail; sanna@sannanilssondressyr.se eller på 0733967156

/Sanna Nilsson

Fler hästar

blizzard
Blizzard
pampas
Pampas
james_dean_mvg
James Dean MVG
tornado
Tornado