Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Real Madrid

Valack, född 2013, SWB

Real Madrid, eller “Rille” som han kallas till vardags är en fyraårig valack e: Rex Shipping xx (Eighty Eight Keys xx), ue. Callahan VDL, han är en underbart snäll individ med ett hjärta av guld och supertrevligt temperament!

Med sina 170 + cm i mankhöjd så är han en ståtlig kille, dock forfarande något “valpig” i kroppen, men helt rättställd och välväxt.

Rille rör sig trevligt med tre bra grundgångarter och kommer göra sig bra i alla tre dicipliner, framförallt hoppning och fälttävlan då han är helt orädd.

I dagsläget är han grundutbildad, har startat 50 cm på P&J i våras och riden ute både själv och med sällskap – han är helt obrydd om trafik osv.

Förövrigt är han även körd med rockard, samt släpat skaklar.

Denna kille är superlätt i all hantering och hetsar inte upp sig över något utan står hela tiden stadigt på jorden. På grund av det så skulle han funka som en första unghäst till någon som vill forma sin egna stjärna!

Rille är helt frisk, vaccinerad och avmaskad enligt konstens alla regler. Som tvååring fick han dock en spik i knät som penetrerade ledkapseln, detta är nu helt friröntgat och kommer inte påverka honom alls i framtiden, utan visar sig endast i ett litet skönhetsfel i form av en liten knöl (märks inte om man inte vet att den är där).

Han är kollad i munnen i somras utan fynd och vargtänderna är borttagna sedan tidigare. Även regelbundet kollad och behandlad av equiterapeut.

Rille säljs av sin ägare (privat person) med hjälp av Sanna Nilsson Dressyr AB.

Han har absolut potential att bli en riktigt fin tävlingshäst så säljs med fördel till satsande ryttare!

För mer information kontakta Sanna via mail; sanna@sannanilssondressyr.se eller på 0733967156

(vecka 26 kommer jag att tävla NM, för första kontakt nås jag då lättast via sms)

Eller ryttaren Rebecca på 0768801020.

e: Rex Shipping xx ue: Callahan VDL

Fler hästar

blizzard
Blizzard
hernandez_vh
Hernandez VH
bimlis_philip
Bimlis Philip
gazelle_van_de_schoorscheheide
Gazelle Van De Schoorscheheide