Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

King George

Valack, 2015, KWPN

Yoshi som denna kille kallas till vardags är en känslig herre med stor personlighet. Han är i nätt, reslig och snygg modell med tre jämna gångarter!

Yoshi är väldigt pigg och arbetsglad, gör helt enkelt sitt bästa hela tiden och är rolig att jobba tillsammans med. Kan bli lite het och springig men är aldrig dum utan behöver bara en ryttare som är tydlig och lugn. Ger en fantastisk fin känsla och en mjuk lätt kontakt till bettet, kan verkligen ridas med fina minimala hjälper när han går bra!

Har startat Lätt B med upp till och med 74 %.

Detta är en kille med hjärtat på rätta stället, han är lika snäll i all hantering – såsom att lasta, klippa, sko osv, som i ridningen men han kan stressa upp sig och behöver då en lugn och tydlig ledare som visar vägen.

Yoshi är van vid att ridas mycket i skog och mark med nuvarande ryttare, men verkar uppskatta att träna mycket och är nog sen ung ålder van vid att vara inne mycket. Trivs i stall där det är mycket liv och rörelse, vill komma till en ryttare som ger honom mycket tid och vill träna mycket!

Ingen betydande skadehistorik utan bara mindre sår osv.

Har lätt kissing spines, hittade som bifynd när nuvarande ägare köpte honom så inget han haft problem av eller är behandlad för, röntgen finns att se.

Han är försäkrad i Agria enligt följande utan reservationer:

A1 50 000 kr

A2 25 000 kr

Veterinärvård 120 000 kr

Denna häst ägs av privatperson och han säljs med hjälp av Sanna Nilsson Dressage AB.

Rätt hem är mycket viktigt.

Film: https://youtu.be/w2lXBdkB7eo?si=MEUGwHp1g_KrCRDy

e: George Clooney ue: Krunch De Breve

För mer info önskas första kontakt via sms eller mail på 0733967156 och sanna@sannanilssondressyr.se

Fler hästar

marten
Marten
celissa_ar
Celissa A.R
ruby_in_me
Ruby In Me