Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Dynamite VS

Valack, 2015, SWB

Dogge, som denna kille kallas till vardags, är en superhärlig individ med hjärtat på rätta stället! Han skulle passa perfekt som övergångshäst från ponny eller som läromästare åt vuxen amatör!

Han är relativt liten och nätt, 166 cm i mankhöjd och är en mycket sund och frisk häst som aldrig behandlats av veterinär eller haft några övriga hälsoproblem.

Dogge har tre jämna fina gångarter och gillar att jobba både inne och ute. Han tränas idag varierat både uppsuttet och från marken.

Han har nu stått hos oss (Sanna Nilsson Dressage) för försäljning ett par veckor och gör hela tiden fina framsteg då han bygger mer styrka! Vi tränar just nu för Msv A, där han redan kan alla rörelser men som sagt bygger styrka för att kunna utföra allt på bästa sätt! Han är helt tävlingsklar i Msv B för tillfället och har startat upp till och med Msv B5 med nuvarande ryttare.

Dogge har även redan i tidig ålder visat stor talang för samling och trampar med lätthet!

Dogge är snäll i all hantering så som lastning och skoning, han säljs helst till satsande ryttare som gillar att tävla – för det älskar han!

Denna häst ägs av privatperson och säljs med hjälp av Sanna Nilsson Dressage AB.

Rätt hem är viktigare än pris!

e: Diacontinus ue: Salito

Uppfödare: Sverige

Film:

https://youtu.be/b7vus8bDwHw

För mer info önskas första kontakt via sms eller mail på 0733967156 och sanna@sannanilssondressyr.se.

Fler hästar

ferdinand
Ferdinand
pampas_2
Pampas
bimlis_philip
Bimlis Philip
kessys_derano
Kessys Derano