Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Melvin C

Hingst, född 1994, KWPN

Melvin är en mörkbrun hingst på ca 166 cm och han är dressyrhäst ut i hovspetsarna. Detta är en kille med stort ego och som är extremt självkär, han älskar glitter och glamour och när just han är i centrum för allas uppmärksamhet. Men Melvin har också ett stort och varmt hjärta och han tvekar inte att ge lite extra av sig själv för att bevisa det. Han är en underbart trevlig och duktig häst!

Melvin har tävlat lilla rundan med tidigare ägare och han har deltagit i flertalet mästerskap både inom Sveriges gränser men också internationellt. Melvin och jag blev ett par våren 2009 och vann sedan Kürfinalen för juniorer på Strömsholmstävlingarna i början av juni.

På SM en vecka senare tog vi hem bronsmedaljen och fick sedan följa med till Nordic/Baltic Championship i Danmark där vi placerade oss bäst i Kürfinalen och grabbade tag om silvermedaljen. Under denna tävling ingick vi även i Svenska juniorlandslaget som tog silver. På EM en månad senare placerade vi oss totalt på 11:e plats!

Melvin såldes från mig på äldre dagar för att gå e något lugnare framtid till mötes som läromästare, vilket han gör med den äran!

e: Ferrington, u: Cicara II, eu: Beaujolais Uppfödare: J. Domingo, Spanien.

/Sanna Nilsson

Fler hästar

marten
Marten
pampas_2
Pampas
ruby_in_me
Ruby In Me
quatilas_ar
Quatilas A.R