Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Gazelle Van De Schoorscheheide

Sto, 2006, BWP

Gazelle, eller “Ella”, som vi kallar henne till vardags är ett extremt glatt och trevligt sto med en ENORM ridbarhet!!

Hon har gått som avelssto sista åren Holland, men är riden i perioder mellan sina föl tidigare. Ella är själv född i Belgien och har flertalet svårklasshästar i sin stam, både hennes pappa och farfar (Ferro) har tävlat Grand Prix dressyr.

Hon har vad vi vet fått fyra föl och har enligt uppfödaren varit en toppenbra mamma med enkla fölningar. Fölen är superfina och ett utav dom såldes på auktion för 500 000 sek!

Hon var väldigt tunn när hon kom till oss tidigare i år och hade gått med fjolårsfölet alldeles för länge så att inte näringen räckte. Pga detta så är hon fortfarande lite tunn – även om hon är i bättre skick nu än när hon kom. Enligt mig så är hon fortfarande en “diamond in the rough” och kommer att må bättre och se bättre ut för varje vecka som går!

Ella är som sagt inte jättemycket riden för sin ålder då hon gått som mamma, men tränar nu mot Lätt A och med tanke på hur lite hon är riden så gör hon det superbra.

Detta är en tjej som älskar att jobba och vill mer precis hela tiden, hon har mycket egen motor men känns inte het eller okontrollerbar.

Ella söker nu efter sitt perfekta hem, där hon antingen rids och tränas eller går in i avelsboxen igen – alternativt båda två om möjlighet finns! Oavsett så får nästa ägare en helt fantastik tjej att dela mycket glädje med!

Om nästa ägare vill ta föl på henne är jag väldigt intresserad av kommande fölunge och öppen för vidare samarbete om så önskas!

De sista tre bilderna är på Ellas föl.

Försäljningen sker från företag och delbetalning kan lösas.

e. Warkant van’t Gestelhof, u. Margola, ue. L.A. (Los Angeles)

Uppfödare: Christ Deckers

För mer info önskas första kontakt med stallchef Emelie via mail emelieeliseberggren@gmail.com eller 0733 50 80 55.

Vidare kontakt kan sedan göras med Sanna om så önskas.

Fler hästar

imando
Imando
pampas_2
Pampas
du_kuilens_morientes
Du Kuilen´S Morientes
bimlis_philip
Bimlis Philip