Sanna_Nilsson_Dressyr_Center_www.eps
Sök
Stäng denna sökruta.

Donegal Danny Bs

Valack, född 2006, Svenskt Halvblod

Danny är en mycket trevlig häst som utvecklas väldigt mycket för varje dag som går. Han tränas redan med lätthet dressyrens svåraste rörelser, som byten i varje och passage.

Danny har deltagit på Falsterbos 5-, 6- och 7-års championat i dressyr år 2011,2012 och 2013 och har där skött sig galant alla åren!

Som femåring har han flertalet segrar och placeringar i Lätt A klasser och under 2012 vann Danny, som sexåring, samtliga starter han gjorde i Msv:B! Under 2013 startade vi St George med goda resultat och klarade utan problem kvalen till Falsterbos 7-års championat!

Denna fantastiska kille startade under 2013 även upp en karriär på hoppbanorna tillsammans med vår duktiga anställda hoppryttare Rebecca! På ett halvår gick han från att skutta över 40 cm hinder till att vara dubbelnolla i 1.20 klasser på tävling och hemma hoppa hinder upp till och med 1.70 m!

Under 2014 debuterade han både Intermediare I och 1.30 hoppning med goda resultat! Samt började även kvala sig uppåt på Fälttävlansbanorna och har nu vinster och placeringar upp till och med tvåstjärnig klass!

Under 2016 och 2017 har Danny tränats och tävlats för att bli en stabil fälttävlanshäst och detta gör han med glädje! Han har startat Huntingen på Falasterbo Horse Show två gånger med goda resultat, tävlat lag SM och har placeringar från den internationella tvåstjärninga fälltävlans klassen på Strömsholmstävlingarna från båda åren! Under 2017 blev han även uttagen för att epresentera Sverige på ”lantliga EM”!

e: Don Dorn u: Paula ue: Prince Thatch xx

Uppfödare: Brita Stenpil, Sverige

/Sanna Nilsson

20/7 2017

Fler hästar

chicago
Chicago
bergakra_favour
Bergåkra Favour
joskes_jungske_2
Joske´S Jungske
evas_voice
Eva’s voice